New in from Vans

hei søtinger! Idag kjøpte eg enda et par nye bebier. Har så mye sko nå at jeg vurderer å selle mangen av de. Har en hel dynge av sko, og den blir større for hver gang jeg går innom byen. Haha! Men disse skoene er jeg nesten blitt forelsket i, i tilleg er de kjempe gode å gå i. 


De er litt mer neonfarget i virkelig heten. Kjøpt de på DNA for 299,- ( ordiner pris 599,- )

I tillegg idag farget jeg øyenvippene og øyenbrynene mine for første gang i dag. Var sykt ekkelt å sitte der inne med øynene igjenn og ikke viste hva som skjedde. Og de svidde helt forferdelig når jeg tok det av. Men vart sykt fornøyd og det kostet ikke så mye. 


Her har jeg såvidt litt maskara på de øverst vippene, men er nesten ikke forskjell om jeg tar vekk sminken. Vart sykt fornøyd!

- Synst om skoene?
- Farget vippene eller øyenbrynene før?
- KB 


en outfit

Heidere! Nå er det sykt lenge siden jeg har vert innpå her, er nesten sånn at jeg ikke husker hvordan man gjorde det, haha! Men nå er jeg tilbake! Og vertfall nå i sommer skal jeg blogge så mye jeg klarer. Kjøpte meg nytt kamera idag, og nå har jeg en PC som faktisk funker, så dette skal bli bra eller. Her er en outfit jeg offte bruker når jeg ikke gidder å stresse så mye.


Skjorte Cubus // Shorts H&M // sko H&M // solbriller H&M

hva synes dere?

, Førde

Jeg er ei jente på 13 år fra Førde. Jeg spela volleyball og står på slalåm om vinteren, og elsker å danse <3 På bloggen kan du lese om meg, fritid og mote! Meir kontakt: Kristine_baba@live.no

  • Kristine Berg, 14år, Førde

Kategorier

Arkiv


hits