Dagens outfit

Genser H&M // Bluse bikbok // Bukse dr Denim 

- Hva synst du om outfiten?


Nytt i sminkemappa

Hei dere!

For noen dager siden kjøpte jeg verdens beste solpudder. Det er allerede blitt min nye favoritt. Solpudderet er ganske så mørkt, så man må passe på å ikke ta for masse, hehe. Merket er sunkissed og du får kjøpt det nesten over alt. Jeg kjøpte mitt på sparkjøp, haha! Anbefaler alle å prøver det!

Ikke glem spørsmåls runden HER! Svarene får dere senere i uken. 


Spørsmålsrunde

Hei! Då slenger jeg meg på en spørsmålsrunde. Har så lite å blogge om nå for tiden at jeg tenkte det var en god ide å ha nå. Så bare sett i gang å spørr, og nei jeg tar det ikke på video sorry. PCen min er så treg og ødelakt at det går nokk ikke. 

Kom i gang å spørr da!


New in

Hei! Det var en super duper helg på Alværa i helgen. Det var mye bedre en jeg kunne fårestille meg faktisk. Ble kjent med mange nye folk, synd at jeg ikke får være med hele gjenngen samtidig igjenn. Jeg lovde jo å ta noen bilder fra turen, men greia er at jeg ikke tok et eneste bilde haha. Hadde de så gøy at jeg glømte det helt. Men rett før jeg reiste på fredag fikk jeg en pakke i posten. Skoene og kjolen fra nelly kom, og jeg er allerede hodestups forelsket i de. 



- Likte du det?


Hasteblogger + outfit

Heidere!

Nå hasteblogger jeg syykt, for om ikke så lenge sitter jeg på bussen til Alværa. Jeg og noen konfirmanter skal være på leir der ut helgen. Håper det blir gøy, men har i baktankene at jeg ikke må få noen falske forventninger til hva som kommer til å skje der. Men vet vertfall at vi skal være mye ute, og de blir jo flott siden det er meldt dritt vær imåren, jaja. Men jeg må nesten raska ræva mi i gir og få ordnett den siste finishen før jeg reiser. Så vi snakkes!



Skjorte bikbok // Genser bikbok // bukse bikbok (raspett opp selv med pussepapir) // lue carlings // sko converse

Blogger er nå på facebook, gå inn å lik siden HER

- Synst om outfiten?

, Førde

Jeg er ei jente på 13 år fra Førde. Jeg spela volleyball og står på slalåm om vinteren, og elsker å danse <3 På bloggen kan du lese om meg, fritid og mote! Meir kontakt: Kristine_baba@live.no

  • Kristine Berg, 14år, Førde

Kategorier

Arkiv






hits