Dagens innkjøp

Hei folkens! Igår annkom jeg bergen, flotte hjembyen. Sto opp tidli for å pakke og reiste ikke før i 5-tiden. På onsdag blir det bulgaria, gleder meg sykt mye. 
Idag var jeg nede i byen og shoppet til lommeboken brant. Neida, kjøpte egentlig ikke så mye, må spare pengene til bulgaria vettu.


Skjorte fra h&m 199,-


Skjorte h&m 149,-


Jakke fra h&m 249,-


Klokke fra mango 249,- ( ordinerpris 749,-) // armeband fra h&m 10,- 


Kom vel som en bombe at jeg kjøpte meg nye sko, haha! Fra økenomisko 250,- (ordinerpris 500,-)


Mini dock 199,-

- Hva synst dere om innkjøpet?


 


New in from Vans

hei søtinger! Idag kjøpte eg enda et par nye bebier. Har så mye sko nå at jeg vurderer å selle mangen av de. Har en hel dynge av sko, og den blir større for hver gang jeg går innom byen. Haha! Men disse skoene er jeg nesten blitt forelsket i, i tilleg er de kjempe gode å gå i. 


De er litt mer neonfarget i virkelig heten. Kjøpt de på DNA for 299,- ( ordiner pris 599,- )

I tillegg idag farget jeg øyenvippene og øyenbrynene mine for første gang i dag. Var sykt ekkelt å sitte der inne med øynene igjenn og ikke viste hva som skjedde. Og de svidde helt forferdelig når jeg tok det av. Men vart sykt fornøyd og det kostet ikke så mye. 


Her har jeg såvidt litt maskara på de øverst vippene, men er nesten ikke forskjell om jeg tar vekk sminken. Vart sykt fornøyd!

- Synst om skoene?
- Farget vippene eller øyenbrynene før?
- KB 


New in

Hei! Det var en super duper helg på Alværa i helgen. Det var mye bedre en jeg kunne fårestille meg faktisk. Ble kjent med mange nye folk, synd at jeg ikke får være med hele gjenngen samtidig igjenn. Jeg lovde jo å ta noen bilder fra turen, men greia er at jeg ikke tok et eneste bilde haha. Hadde de så gøy at jeg glømte det helt. Men rett før jeg reiste på fredag fikk jeg en pakke i posten. Skoene og kjolen fra nelly kom, og jeg er allerede hodestups forelsket i de. - Likte du det?

,

  • Kristine Berg, 14år, Førde

Kategorier

Arkiv


hits